Centrul de testare
Colegiul Tehnic Ioan Ciordas Beius

Centrul Colegiul Tehnic Ioan Ciordaș Beiuș este Centru de Testare Acreditat ECDL din 6 octombrie 2011

Permisul european de conducere a computerului (ECDL - European Computer Driving Licence) este cel mai răspăndit standard de certificare a abilităţilor de utilizare a computerului, recunoscut la nivel internaţional. Permisul ECDL este folosit şi recunoscut în 150 de ţări de către companii de renume, în administraţie sau de instituţii de învăţămînt de prestigiu. În afara Europei, programul este denumit International Computer Driving Licence (ICDL).
Valabilitatea Permisului ECDL
Permisul ECDL obținut în Româna este valabil în oricare dintre cele 150 de țări din întreaga lume în care este recunoscut standardul ECDL/ICDL. Permisul ECDL nu are limită de valabilitate în timp, competențele digitale fiind certificate pe viață, în conformitate cu programele analitice aferente fiecărui modul, aflate în vigoare la momentul susținerii examinării.
Cui se adresează certificările ECDL?
Certificările ECDL se adresează oricărei persoane care are nevoie și dorește să se certifice la standard recunoscut internațional abilitățile de utilizare a computerului. Nu există limită de vârstă pentru înscrierea în programul de certificare ECDL. Tinerii, elevii, studenții, funcționarii publici sau angajații în companii își pot dovedi abilitățile IT prin intermediul certificărilor ECDL.
Avantaje ECDL?

Formular de înscriere în procesul de certificare ECDL

Informații


Programe analitice

Module start

Utilizarea computerului V1.0
Instrumente online V1.0
Editare de text V5.0
Calcul Tabelar V5.0

Module standard

Prezentări V5.0
Baze de date V5.0
Web Editing V2.0
Image editing V2.0
IT Security V1.0
2D CAD V1.5

Module avansat

Editare de text V2.0
Calcul Tabelar V2.0
Prezentări V2.0
Baze de date V2.0